Over ons

R. van der Molen Mechanisatie is in 1988 opgezet door Roelof van der Molen in
het Friese Bantega.

Achtergrond van Roel van der Molen

R. van der Molen Mechanisatie heeft jarenlange ervaring in het opbouwen van hydraulische systemen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij geven daarbij de voorkeur aan gerecyclede materialen. Wij blazen namelijk graag oude machine een nieuw leven in.

Uitbreiding

Het kleine dijkhuisje werd afgebroken en een jaar later stond er een mooi nieuw huis met een klein kantoortje. De zaken gingen ondertussen door en het bedrijf begon te groeien. Uiteindelijk is de loods uitgegroeid tot een grote hal die aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet. Ook geeft de hal de ruimte en capaciteiten om grote machines te kunnen repareren.

Beginjaren R. van der Molen Mechanisatie

In april 1986 kocht hij het oude huisje aan de Meester Wijmaweg 9 te Bantega. Het erf bood voldoende ruimte om een eigen bedrijf op te bouwen. Daar gaf hij in 1988 gestalte aan en begon hij met de bouw van zijn eerste loods, waar hij, naast zijn werkuren in dienstverband, veel tijd doorbracht.

Al gauw namen de werkzaamheden en het klantenbestand toe. In 1990 besloot Roel om volledig eigen ondernemer te worden. Hiervoor werden in de avonduren de benodigde diploma’s bedrijfsvoering behaald.

Motto

Voor Roel en zijn team is geen opdracht te moeilijk om uit te voeren. Ook werken zij altijd volgens het principe: “de klant tevredenstellen, zorgen dat de machines weer lopen en de klant het werk kan hervatten”.